Stalinrichting

DSC00739JourdainJourdain produceert stalinrichting met een hoge kwaliteit, en exporteert wereldwijd. Elk specifiek onderdeel bestaat uit een metaal legering die het best past bij de toepassing van dat onderdeel. Jourdain produceert 123 ton stalinrichting per dag. Door hoge omzet, lage kostprijs en efficiënt werken kan Jourdain een zeer hoogwaardig product leveren tegen een scherpe prijs. Voor iedere stal, renovatie en/of nieuwbouw kunnen wij een goed advies geven en denken wij mee voor passende oplossingen en ideeën.
Wij beschikken over alle gereedschappen om een vlotte werkwijze te garanderen.

Meer informatie over de producten van Jourdain vindt u op hun website:

https://www.jourdain-group.com/

Klik hier voor een overzicht van gebruikte stalinrichting.

Glasfiber ligboxen

Een glasfiber ligbox is zeer goede ligbox die hoog scoort op diervriendelijkheid. Het geeft de koe meer bewegingsvrijheid door haar wel te sturen, maar niet op de plaats te duwen. Verkrijgbaar in 32 mm massieve stok in diverse kleuren. Montage is mogelijk aan dubbele frontbuis of aan een standpaal. Eventueel ook uit te voeren met een gebogen schoftboom. De ligbox is pas te maken op alle boxdekken.
Een traditionele ligboxbuis is 60 mm dik. De glasfiber buis is verkrijgbaar als 32mm, hierdoor heeft elke koe 28mm meer ruimte in de ligplaats.